* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Obaveštenje

Obavijest o promjenama na Toshiba korisnički interfejs na Toshiba Smart TV i Blu-ray plejeri.

Smart Toshiba korisnički interfejs sa se ​​prolazi kroz ažuriranje 1. september 2016. do osvježiti dizajn i korisničko iskustvo. Kao dio ovog osvježavanja Toshiba je odlučila da prekine web baziran MediaGuide funkciju . Za TV korisnici i dalje žele da gledaju elektronski informativni program ovog se može doći pritiskom na 'Vodič' gumb na daljinskom upravljaču.

Imajte na umu: slika prikazana je za ilustraciju svrhe , stvarne aplikacije mogu varirati.

Cenimo vaše razumevanje.

Obaveštenje

Obaveštenje o prestanku dostupnosti svih aplikacija za Smart TV aparate, Cloud TV aparate i Blu-ray plejere u iTunes prodavnici i na portalu Google Play.

Kompanija Toshiba odlučila je da 8. decembra 2015. obustavi dostupnost sledećih besplatnih aplikacija koje su dostupne u iTunes prodavnici i na portalu. To su dodatne aplikacije za kompatibilne Toshiba televizore i Blu-ray plejere koje služe za upravljanje sa pametnih telefona i tablet računara.

iTunes prodavnica
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide*
  • Toshiba Cloud TV
Google Play
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide*
Slobodno možete da nastavite da koristite ove aplikacije ako ste ih preuzeli na uređaj. Međutim, ako ih deinstalirate, više nećete moći da ih preuzmete nakon ovog datuma.

Usled prestanka dostupnosti ove aplikacije, imajte u vidu da buduće ispravke operativnih sistema iOS i Android mogu da im ograniče funkcionalnost.

Izvinjavamo se korisnicima za eventualne neugodnosti usled ovoga.

Cenimo vaše razumevanje.

* Funkcija daljinskog snimanja je uklonjen. Nema promjena na druge funkcije.